MR.MOSS

Mr.Moss is de bedenker van moswanden en andere mosobjecten zoals mosletters, moslogo’s en mosschilderijen. Altijd origineel, altijd creatief, altijd voorop lopend met nieuwe ideeën, nieuwe toepassingen en nieuwe methodes om mos meerwaarde te geven.

Dat typeert Mr.Moss. Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. Niet voor niets staat in onze missieverklaring dat wij pas tevreden zijn als onze klanten tevreden zijn.


Oasegroen showroom

Oasegroen en Mr.Moss

Mr.Moss is een merknaam van Oasegroen, de trendsetter in Nederland als het gaat om interieurbeplanting. We zochten een originele, onderhoudsvrije groene decoratie die we in elk interieur konden toepassen. Het antwoord was mos.

In onze 5.000 vierkante meter grote prachtige showroom in het Gelderse Ammerzoden is te zien waar wij goed in zijn: interieurbeplanting in de meest brede zin van het woord. Uiteraard zijn er ook vele mosobjecten te bewonderen.

Groen duurzaamheidscertificaat

De mosobjecten van Mr.Moss staan voor groene innovatie. We zijn dan ook blij met de erkenning die we hiervoor hebben gekregen met een certificaat van het NL Greenlabel voor Duurzaamheid. Daarvoor wordt onder meer gekeken naar de materialen waaruit de moswanden bestaan, de afkomst, het transport, CO2-uitstoot en de mogelijkheden tot hergebruik.

Mr.Moss gebruikt alleen maar natuurlijke materialen voor de mosobjecten. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Daarom worden de panelen van onze moswanden bijvoorbeeld gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat honderd procent biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

Opvallend, warm en mooi

Inmiddels heeft Mr.Moss al vele moswanden, mosletters, moslogo’s en mosschilderijen mogen leveren aan tevreden klanten. Het zijn altijd opvallende, warme en vooral mooie elementen in het interieur.

Hebt u ook interesse in een prachtig mosobject neem dan gerust contact op met Mr.Moss. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen u alles vertellen en laten zien over de vele mogelijkheden van mos.


MR.MOSS

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 13.00 - 17.00
Donderdag 13.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@moswand.nl

© Copyright Mr.Moss | Privacybeleid